Zebra 2017-09-26T15:17:46+00:00

Sistemul Zebra va ajuta sa gasiti o solutie noua, eleganta si mai ales moderna de modelare a luminii.

Sistemul Zebra este o inovatie recenta pe piata sistemelor de protectie solara si de decorare a ferestrelor. Aspectul lor delicat dar surprinzator de puternic creeaza un efect unic, elegant, pemitand luminii sa patrunda usor in casa ta.

Materialul are dungi orizontale opace care alterneaza cu dungile orizontale transparente. Aceasta caracteristica a materialului permite controlul luminii fara sa fie nevoie sa ridicam sistemul. Atunci cand actionam sistemul (care poate fi manual sau electric) dungile transparente se suprapun, lumina poate sa patrunda in incapere.

Cand dungile transparente se suprapun peste cele opace lumina este obturata si nu mai patrunde in incapere. Efectele de lumina obtinute sunt spectaculoase.

Storurile de tip  Zebra, favorizează caracterul decorativ al încăperii,  în același timp fiind una dintre cele mai folositoare sisteme.

Cele doua straturi va  oferta flexibilitatea de a alege intre blocarea sau filtrarea razelor solare, înlăturând astfel efectul orbitor al acestora.

Întreținerea extrem de facilă și designul modern oferă un plus valoric vizual mediului dvs.

Call Now Button
Obține reducerea de 10%! Grăbește-te, oferta este valabilă doar până la sfârșitul acestei luniContact