Lemn 2017-10-23T14:10:56+00:00

Storurile din lemn sunt concepute pentru a decora interiorul casei dumneavoastra, incalzind ambientul datorita aspectului lor placut. In functie de modul in care ati conceput designul interior al locuintei, puteti adapta jaluzelele din lemn atat unui cadru clasic cat si unui cadru modern.

Ele pot avea diferite latimi ale lamelelor si diferite tipuri de manevrare, atat manuala cat si electrica pentru a satisface cele mai diverse cerinte. Latimea lamelelor poate fi de 50 mm sau de 25 mm iar manevrarea se realizeaza cu ajutorul unui cordon, existand posibilitatea actionarii electrice prin intermediul unei telecomenzi, motorul tubular fiind ascuns in interiorul garnisei pentru un aspect placut si silentiozitate.

OBTINE REDUCEREA DE 10%! GRABESTE-TE, OFERTA ESTE VALABILA DOAR PANA LA SFARSITUL ACESTEI LUNI

Alegand acest tip de jaluzele nu rezolvati doar poblemele legate de controlul luminii care patrunde in interiorul incaperii sau legate de protectie solara si intimitate dar alegeti in acelasi timp sa va decorati interiorul locuintei intr-o maniera foarte eleganta, acest tip de jaluzea reprezentand un etalon in domeniul protectiei solare si a umbririi din momentul in care a fost inventata si pana in zilele noastre.

Call Now Button
Obține reducerea de 10%! Grăbește-te, oferta este valabilă doar până la sfârșitul acestei luniContact