Despre noi 2017-10-28T20:24:55+00:00

lux-design-K&A-despre-noiEchipa ”LUX DESIGN K&A” este o echipa tanara, plina de entuziasm formata din persoane cu simt artistic care va vor ajuta sa gasiti solutia cea mai eficienta pentru decorarea cu materiale textile a interioarelor dumneavoastra.

Infiintata in anul 1997, firma ”LUX DESIGN K&A” cu sediul in Bucuresti, are ca si domeniu principal de activitate decoratiunile interioare, comercializarea si confectionarea de perdele si draperii, seturi de pat, tapiterii. Toate aceste lucruri se pot realiza atat pentru vile, apartamente, case de vacanta cat si pentru hoteluri, restaurante si terase.

Suntem cei care tindem mereu spre perfectiune reusind de fiecare data sa satisfacem cele mai severe si delicate gusturi. Noi va putem oferi solutii profesioniste in alegerea modelelor de perdele, draperii precum si propuneri de confectionare si asortare tinand cont de preferintele si ambientul dumneavoastra.

Colaboram cu firme de design interior si arhitecti din toata tara. La cerere putem executa orice lucrare cu actionare electrica, mai exact perdele si draperii cu telecomanda.

Prin grija cu care ne-am ales produsele (perdele, draperii si accesorii), furnizorii, dar si personalul, am reusit sa satisfacem cele mai exigente si mai variate gusturi. Toate produsele comercializate de noi sunt garantate si corespund tuturor standardelor europene de calitate si functionalitate. Iar pentru ca noi ne dorim sa oferim servicii ireprosabile, am reusit sa combinam cu succes doleantele clientilor nostri cu sugestiile si profesionalismul nostru. Astfel, rezultatele obtinute s-au ridicat la nivelul si de cele mai multe ori, chiar au depasit asteptarile celor care ne-au ales ca parteneri.

Call Now Button
Obține reducerea de 10%! Grăbește-te, oferta este valabilă doar până la sfârșitul acestei luniContact