Perdele 2017-10-31T23:46:55+00:00

Venim in sprijinul dumneavoastra si va punem la dispozitie o gama larga de perdele de lux si materiale, cu o multitudine de modele si culori. Trebuie doar sa alegeti modelul de perdea care se potriveste cu locuinta dumneavoastra.

Perdelele au un rol esential in crearea unui decor armonios si complet. O perdea bine selectionata va crea o atmosfera placuta si confortabila si va fi elementul care va intregi decorul. Disponibile intr-o mare varietate de culori si modele, create din texturi placute si usor de intretinut, si accesorizate in mod adecvat, perdelele au un important rol estetic si practic.

Pe siteul nostru, dar si in showroom, poti alege dintr-o gama larga de modele de perdele exclusiviste, din diferite materiale precum: matase, bumbac, in, vascoza sau bumbac cu polyester.

OBTINE REDUCEREA DE 10%! GRABESTE-TE, OFERTA ESTE VALABILA DOAR PANA LA SFARSITUL ACESTEI LUNI

Peste 150 de modele de perdele de lux, pentru diferite tipuri de camera sau incaperi!

Poti alege din peste 150 modele de perdele de lux care sa iti ofere confort si sa te simti comod in propria casa. Clientii nostri au fost incantati de brandurile oferite; Au ales perdele de la Dolce Vita,  colectia de perdele Diamond sau modele de perdele de la F Design. Asadar, ramane doar sa alegi!

Intra si tu in randul clientilor multumiti! Fa cea mai buna alegere pentru casa ta.

 

 

De ce sa alegi perdeledelux.ro?

Profesionalismul si manopera impecabila ne recomanda. In plus, suntem transparenti si nu avem costuri ascunse. Montajul este asigurat de catre o echipa de profesionisti. Aceeasi echipa vine la domiciliul tau pentru efectua masuratorile corecte inainte de a finaliza comanda.

Printre clientii multumiti, se numara proprietari de hoteluri, casinouri, restaurante, cluburi de noapte, cafenele & baruri.

Call Now Button
Obține reducerea de 10%! Grăbește-te, oferta este valabilă doar până la sfârșitul acestei luniContact