Plise 2016-09-22T10:50:22+00:00

Sistemele tip plise sunt produse moderne ce pot acoperi practic orice suprafata  construita a unei ferestre.  Acestea  pot fi opace, transparente sau ambele variante intr-un singur produs si se gasesc intr-o gama variata de culori si nuante.

Jaluzelele plisate sunt o solutie excelenta pentru o casa  intima si luminoasa. Pliseele pot fi utilizate cu succes si pentru forme neregulate, cum ar fi: triunghi, trapez, semirotund,e.t.c..

Aceste sisteme sunt ideale pentru incaperile dumneavoastra:living,dormitor, bucatarie pana la utilizarea in mansarde, sere, verande, deoarece dispun de un sistem deosebit, putand fi montate si pe ferestre tip velux.

 

  • Pliseurile va oferă o posibilitate alternativa de intimitate printr-un sistem mecanic ce obturează pătrunderea luminii în încăpere.
  • Sistemul a fost proiectat în cel mai mic  detaliu pentru a oferi un profil subtil ce se  integrează  perfect în  geometria ferestrei .
  • Caracteristicile moderne precum modelul stilat și greutatea redusa conferă un plus de eleganta locuinței sau biroului dvs.

 

Call Now Button
Obține reducerea de 10%! Grăbește-te, oferta este valabilă doar până la sfârșitul acestei luniContact