Sun Screen 2016-09-30T09:57:39+00:00

Storurile Sun Screen sunt sisteme simple, cu linii clasice, o gama foarte diversificata de materiale si terminatii ornamentale, asigura o buna protectie solara si constituie un element deosebit de decorare.

Pentru spatii care necesita luminozitate, sistemul sun screen asigura luminozitate naturala de care are nevoie fiecare incapere. Acest sistem nu impiedica luminozitatea intre mediul exterior si cel interior, creand impresia de transparent si in acelasi timp confort termic.

Este ruloul de protectie solara ce-ti ofera intimitate si relaxare cu ajutorul materialului din care este fabricat, deoarece iti ofera transparenta din interior si protectie vizuala din exterior, disponibil intr-o gama variata de culori.

Cu toate că un ecran este integrat cu numele de jaluzele Sun model de ergonomie.

Mulțumită tesaturii din fibra de sticla ajuta la economisirea energiei și a mediului extern este o soluție care oferă o vizibilitate literalmente impresionanta.

Modele viziune Cortina sunt formate din 3 soiuri diferite, estetice și vizuale cu o țesatura blandă , în paralel este un sistem modern obturator mecanic.

Call Now Button
Obține reducerea de 10%! Grăbește-te, oferta este valabilă doar până la sfârșitul acestei luniContact