Solicita oferta 2017-10-23T14:10:55+00:00

Completeaza formularul alaturat si beneficiezi de oferta – 10% DISCOUNT

Dacă iti doresti perdele, draperii si accesorii pentru geamuri de o calitate ireprosabila, te asteptam cu o solicitare de oferta. Odata ce am inceput o colaborare, te vei putea bucura din plin de serviciile oferite de noi. Consultantii perdeledelux.ro vor prelua in cel mai scurt timp solicitarea ta si iti vor oferi cea mai buna solutie!

Ne straduim sa iti aducem comanda in cel mai scurt timp

Chiar daca este vorba despre produse personalizate, incercam sa le livram in maxim 2 saptamani. Daca optezi pentru o comanda care implica doar metraj, fara confectionare, durata este mult mai scurta : 5 zile.

Iti oferim posibilitatea de a plati in mai multe moduri

Poti plati prin banca, prin POS sau numerar. De regula, plata se face cu un avans de 50%, care se completeaza la sosirea comenzii.

Te ajutam sa montezi produsele comandate de la noi si sa faci masuratori

Masuratorile facute de firma noastra sunt 100% gratuite. In ceea ce priveste montajul, acesta este contra cost, dar vei avea garantia unui serviciu de o calitate superioara.

Daca ai orice alte intrebari legate de costuri, de modul in care livram produsele, de preturi sau despre orice alta problema legata de produsele de pe site-ul nostru, te asteptam cu intrebari!

Call Now Button
Obține reducerea de 10%! Grăbește-te, oferta este valabilă doar până la sfârșitul acestei luniContact