Panou Japonez 2017-10-23T14:10:55+00:00

Panourile japoneze  reprezinta o solutie noua, moderna si flexibila de modelare a luminii ce patrunde in spatiul dumneavoastra.  In acelasi timp panourile japoneze pot fi folosite cu succes si pentru separarea, intimizarea sau delimitarea spatiilor.

Prin suprapunerea mai multor paneluri si implicit a materialelor atasate se pot face combinatii interesante de culori si modele. Folosind un sistem de prindere cu mai multe canale pe care culiseaza bare de prindere a materialului textil. Numarul de paneluri poate varia de la 2 la 5 pe o singura sina. Pot fi deschise partial culisand doar panelurile dorite.

Panoul japonez este creat din panouri verticale sau prin bare intermediare, panourile sunt realizate de la 55cm pana la dimensiunile dorite, sistemul japonez beneficiind de deschidere din mijloc catre margini, sau deschidere din lateral. Pot fi realizate din materiale textile sau bambus.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_button link=”http://www.bit.ly/OfertaPerdeleSiDraperii” color=”default” size=”large” stretch=”yes” type=”” shape=”square” target=”_self” title=”Oferta la Perdele si Draperii de Lux” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” alignment=”left” class=”” id=””]OBTINE REDUCEREA DE 10%! GRABESTE-TE, OFERTA ESTE VALABILA DOAR PANA LA SFARSITUL ACESTEI LUNI[/fusion_button]

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

 
Obtine reducerea de 10%! Grabeste-te, oferta este valabila doar pana la sfarsitul acestei luniContact